Jettie Joosten — Kinder verjaardagsfeestjes

Jettie Joosten geeft al sinds 15 jaar Kinder verjaardagsfeestjes voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Er kan gekozen worden voor schilderen in combinatie met eventueel dans, schminck en verkleden. Ook kan in overleg een themafeest georganiseerd worden met b.v. een chinese draak. Of voor dans en schilderactiviteit. 's Zomers is natuurlijk ook een buitenactiviteit mogelijk.
De kinderen maken een eigen feestschilderij als echte kleine kunstenaars. Ze schetsen hun eigen feestonderwerp en werken dit uit tot een kleurrijk schilderij op een schildersezel. Het schilderij wordt spelenderwijs per opbod verkocht en beoordeeld door 'kunstcritici' uit eigen feestkring. Het gemaakte werk mag dan natuurlijk mee naar huis worden genomen.

Tijdens het dans-expressiefeestje makende kinderen kennis met verschillende dansen (Afrikaanse, Indiase e.d.) en wordt er gewerkt met schmink en verkleeddoeken uit oa Hawai, Afrika, Indonesie en China. De kinderen verkleden zich verder met sieraden en haarversierselen. Een drankje en wat lekkers maken het feest compleet. Het partijtje wordt altijd feestelijk afgesloten, met een presentatie van de kinderen zelf.

Het feestje duurt circa 2 uur en voor locatie is er de keuze 'Creatief lokaal Prismare', 'Landgoed Algoed' of gewoon bij u thuis. Leeftijd 6 t/m 12 jaar. Bij een groep van minimaal 8 kinderen € 80,- (excl. huur locatie; bij gecombineerde feestjes prijs in overleg).

Belangstellenden kunnen mailen naar jettiejoosten@jet-art.nl
of bellen naar 06-43558551.

 

 

OkerOker

LandschapLandschap

MowilitheMowilithe

FiguratiefFiguratief

PortrettenPortretten

OlieverfOlieverf

Jettie
Joosten